FOTO - Expositie's

1 aug. 2011 t/m heden RESTAUARANT "SCHERP" MIDDELBURG

Gezocht nieuwe locatie voor FOTO Expositie Zeelandbrug !!!

3 okt. 2011 t/m 1 jan 2012 RESTAUARANT "MARGARITA" GOES


03-01-12

Gratis fotobewerkingssoftware voor PC


PixBuilder Studio is een gratis image editing software programma voor digitale fotobewerking, foto's verwerken, en vergroten of verkleinen. Voor digitale foto's bewerken, kunt u gebruik maken van haar vele professionele kwaliteit functies.PixBuilder Studio kunt u gebruik maken van de volgende functies voor kleurbeheer: helderheid / contrast management, kleurbalans, en niveaus manipulatie. Voor professionele resultaten, kunt u gebruik maken van de curven-functie. In PixBuilder Studio, voor het uitvoeren van grote, professioneel ogende foto's bewerken, kunt u manipuleren het beeld met kleur kanalen. Lagen concept, multi-step ongedaan te maken, hellingen en maskers te ondersteunen, en de tekst ondersteunen alle lagen maken PixBuilder Studio een fantastische grafische software voor beeldbewerking en het maken van illustratie.

U kunt de flexibele selectie te transformeren en management functies ook gebruiken voor het tekenen van complexe raster vormen en effecten of gebruik de ingebouwde vormen tekenprogramma. Voor andere complexe doelen, kunt u gebruik maken van de ingebouwde hoge kwaliteit effecten, zoals verschillende soorten vervagen, verscherpen effecten, en anderen. Door het gebruik van het internet veilig palet en opslaan met preview-functie, kunt u eenvoudig web-graphics in een van de meest populaire formaten die je wilt: JPEG, GIF, PNG, en nog veel meer.

Voor andere behoeften, kunt u gebruik maken van een standaard set van grafische software functies: roteren, vergroten of verkleinen, stempel gereedschap, clone tool, healing brush tool, en vele anderen. Het dockable-interface concept helpt u om uw werkruimte te organiseren volgens uw individuele wensen en maakt uw werk effectiever.

meer info en de downloads op http://www.wnsoft.com/pixbuilder/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...