FOTO - Expositie's

1 aug. 2011 t/m heden RESTAUARANT "SCHERP" MIDDELBURG

Gezocht nieuwe locatie voor FOTO Expositie Zeelandbrug !!!

3 okt. 2011 t/m 1 jan 2012 RESTAUARANT "MARGARITA" GOES


18-01-12

Mosaizer Pro 9.0.118

Er zijn genoeg gelegenheden te bedenken waar een ‘mozaïekfoto’ best wel leuk kan zijn.

Eén grote reisfoto bijvoorbeeld, samengesteld uit de foto’s die je tijdens de trip genomen hebt. Of een foto ter gelegenheid van een huwelijksverjaardag met kiekjes uit vervlogen jaren van het gelukkige paar. Knip- en plakwerk is niet nodig, want met Mosaizer gebeurt dat geheel digitaal en nagenoeg volautomatisch.Allereerst stel je zelf de bibliotheek samen waaruit Mosaizer moet putten. Het spreekt voor zich: hoe meer foto’s, hoe mooier het eindresultaat kan zijn. Wel kan je zelf nog instellen hoe groot elke in de bieb geïmporteerde foto moet zijn en welke breedte/hoogte-verhouding je eventueel wil.

Vervolgens haal je het plaatje op waarvan je een mozaïekfoto wil maken. Vanuit het programma kan je met behulp van schuifbalken eventueel nog een aantal aanpassingen doorvoeren: helderheid, contrast, verzadiging en transparantie.

Strikt genomen hoef je nu alleen nog maar de Start-knop in te drukken om het mozaïek te laten samenstellen. De kans is reëel dat je foto te ‘ruw’ overkomt, maar dat proces kan je op elk moment nog bijstellen door de vermengingsgraad en de bijkleuring van bronfoto en bieb aan te passen.

Het eindresultaat laat zich uiteraard afdrukken en bewaren (als jpg of bmp).
ZDNet.nl
bron:
Mosaizer Pro 9.0.118

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...