FOTO - Expositie's

1 aug. 2011 t/m heden RESTAUARANT "SCHERP" MIDDELBURG

Gezocht nieuwe locatie voor FOTO Expositie Zeelandbrug !!!

3 okt. 2011 t/m 1 jan 2012 RESTAUARANT "MARGARITA" GOES


05-04-12

Photo Magician: Snel formaat foto's wijzigen

Volautomatische conversie via 'hoge hoed' modus

Als je snel wat foto’s van formaat wilt veranderen, heb je geen zin om je fotobewerker open te gooien. Het verrukkelijke Photo Magician klaart de klus razendsnel.

Er zijn wel meer gratis tooltjes om snel het formaat te veranderen van een reeks foto’s, maar er zijn er weinig zo makkelijk te gebruiken als Photo Magician. De interface legt zichzelf uit, zonder dat krachtige functies ontbreken. Zo kun je profielen instellen als je afbeeldingen vaker naar hetzelfde formaat wilt omzetten, kun je vanaf de commandoregel werken en is het mogelijk om afbeeldingen te roteren of een handvol artistieke effecten los te laten.Dit is absoluut geen volledige fotobewerker, maar dankzij de handige ‘Dropzone’ ben je wel een stuk sneller klaar. Als je overschakelt naar deze eenvoudige conversiemodus, kun je afbeeldingen naar een kleine widget slepen, waarna Photo Magician het klusje volautomatisch voor je klaart.

Het enige wat ons niet bevalt aan Photo Magician is zijn poging om je tijdens de installatie adware aan te smeren. Let dus goed op bij de installatie van deze Nederlandstalige tool en weiger de installatie van deze indringer.

Photo Magician werkt op alle moderne versies van Windows.

Download: Photo Magician

bron: ZDNet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...