FOTO - Expositie's

1 aug. 2011 t/m heden RESTAUARANT "SCHERP" MIDDELBURG

Gezocht nieuwe locatie voor FOTO Expositie Zeelandbrug !!!

3 okt. 2011 t/m 1 jan 2012 RESTAUARANT "MARGARITA" GOES


21-10-12

Photoscape [software]


Krachtige fotosuite met Photoshop-trekjes
Photoscape: krachtige underdog voor fotoliefhebbers
Een krachtige fotosuite die je foto's van het RAW-formaat tot de pagina's van je fotoboek begeleidt. Met Nederlandstalige ondersteuning en nieuwe filters maakt dit programma zich nog geliefder op onze redactie.


Photoscape heeft niet de beste schermvastlegger en nee, Photoscape heeft niet de beste fotobewerker. Ook de batch editor, de viewer en de printfunctie zijn niet de uitgebreidste programma’s die je kunt vinden. Maar houd er wel rekening mee dat al deze onmisbare tools voor fotobewerking in één pakket zitten en allemaal gratis zijn.

Deze gratis fotosuite heeft twee sterke punten: een ruim aanbod en een gebruiksvriendelijke interface. Alle eerder genoemde programma’s zijn via tabbladen op te roepen of via het ronde menu in het hoofdvenster (dat ook als tabblad beschikbaar is. Een Explorer-venster zorgt ervoor dat je meteen je foto’s in het juiste onderdeel kunt slepen.

Zoals gezegd is Photoscape per onderdeel niet de uitgebreidste software. Maar bij elkaar opgeteld kom je een heel eind. Professionele fotografen zullen blij zijn met de RAW-conversietool en eigenaren van fotoboeken kunnen uit de voeten met de ingebouwde paginavuller voor het printen van mooie fotobladen. 


We zijn onder de indruk van de ruime verscheidenheid die je in dit handige Nederlandstalige gratis programma kunt vinden. Dankzij ondersteuning voor het RAW2-formaat, een batch splitter-functie en een aantal nieuwe brushes en effecten is beeldmanipulatie steeds beter mogelijk. Ook de fullscreen-functie, betere samenwerking met Windows 7-bibliotheken en een licht verbeterde interface zijn welkome verbeteringen.

Tenslotte geeft de ingebouwde hulpfunctie direct toegang tot een online hulpfunctie die je via handige video’s uitlegt hoe je elk onderdeel gebruikt.


Als u een veeleisende fotobewerker bent met een dozijn programma's op de harde schijf, kan het veelzijdige Photoscape u een hoop ruimte besparen.

DOWNLOAD


bron: ZDNet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...